Ακαδημίες Α.Σ. ΛΕΩΝ 2017 – 2018

Και φέτος ο Α.Σ. ΛΕΩΝ θα λειτουργήσει Ακαδημία Μπάσκετ, Βόλλευ, Στίβου και Τένις.

Οι Εγγραφές για όλες τις Ακαδημίες λαμβάνουν χώρα κάθε Σάββατο & Κυριακή 11:00 με 13:00 στην Παλαμαϊκή Σχολή.

 

Σχετικά με το Μπάσκετ,  δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά, αφού η μεγαλύτερη ακαδημία της πόλης υποδέχεται φέτος παλιούς αλλά και νέα μέλη που θέλουν να μυηθούν τα μυστικά του αθλήματος. Τους περιμένουν οι γνωστοί για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό τους καθηγητές κκ Ραυτόπουλος Μιχάλης, Καραβίας Μανώλης και Λιάπης Λάμπρος ενώ το αγωνιστικό τμήμα αγοριών και κοριτσιών προ-μίνι και μίνι, φέτος, αναλαμβάνει ο πολύπειρος καθηγητής-προπονητής κ. Τσακαλίδης Χαράλαμπος.

 

Αγαπητοί γονείς η Διοίκηση του Α.Σ. ΛΕΩΝ αισθάνεται την ανάγκη να σας ευχαριστήσει Δημόσια για την εμπιστοσύνη που δείχνετε κάθε χρόνο στο Σύλλογό μας, ενώ σας διαβεβαιώνει ότι θα ενεργήσει με γνώμονα το καλό των μικρών της αθλητών, τη συνεχή εκπαίδευση και την συστηματική ενασχόληση με το αγαπημένο τους άθλημα. Τα ταξίδια και η ανταλλαγή εμπειριών με μεγάλα αθλητικά Σωματεία της Χώρας όπως του Ολυμπιακού πριν τρία χρόνια, του Παναθηναϊκού πριν δύο χρόνια και του Άρη Θεσσαλονίκης πέρυσι θα συνεχιστούν, ενώ οι συγκεντρώσεις – ενημερώσεις των γονέων θα ενεργοποιηθούν και θα πραγματοποιούνται συστηματικά.

Ο ΛΕΩΝ είναι μία μεγάλη οικογένεια στην οποία Γονείς και Παιδιά έχουν πρωταρχικό ρόλο και σημασία.

Για την στελέχωση  των Ακαδημιών  Βόλλευ και Τένις αντίστοιχα, η Διοίκηση φρόντισε έχει συμφωνήσει με δύο καταξιωμένους προπονητές την κα Σαχπαντζίδη Ζωή ( Τμήμα Βόλλευ ) και τον κ. Στάθη Βασίλη ( Τμήμα τένις ), με τους οποίους προσδοκά να δώσει επιπλέον αθλητικά ερεθίσματα σε δημοφιλή αθλήματα που δυστυχώς για την πόλη μας έχουν απαξιωθεί.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε κάθε Σαββατοκύριακο στην Παλαμαϊκή Σχολή όπου Διοίκηση και Προπονητές σας περιμένουν.

Ενόψει και έναρξης της σχολικής χρονιάς να ευχηθούμε υγεία, δημιουργική σχολική χρονιά και πολλές αθλητικές επιτυχίες για τα παιδιά μας.