Φιλικοί αγώνες Ακαδημιών Μπάσκετ Α.Σ. ΛΕΩΝ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 οι φιλικοί αγώνες της Ακαδημίας του ΛΕΩΝ με την αντίστοιχη ακαδημία του Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας  με τους μικρούς λέοντες να αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον που σίγουρα τους ανήκει.

Είναι ολοφάνερο ότι η πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τη γέννηση του Συλλόγου ( 2011 ) αλλά και η υπομονή που περισσεύει στους ανθρώπους του ΛΕΩΝ οδηγούν και εκπαιδεύουν, σταθερά και ορθολογικά, τους νέους αθλητές του Συλλόγου μας.

Αγωνιστικά οι μικροί λέοντες πρόσφεραν ικανοποίηση και χαρά στους ίδιους, στους καθηγητές τους αλλά και τους γονείς τους που συνόδεψαν την αποστολή αφού η εμφάνισή τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία κερδίζοντας το χειροκρότημα και το θαυμασμό όλων όσων παραβρέθηκαν στο γήπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα παιδιά «δουλεύουν» μαζί πέντε χρόνια και το δέσιμό τους αλλά κυρίως οι αθλητικές τους ικανότητες απλώνονται διάχυτα μέσα στο παρκέ, συνθέτοντας την πρώτη ολοκληρωμένη αγωνιστική ομάδα ( ηλικιακά ) του Συλλόγου η οποία αναμένεται να κάνει αισθητή την παρουσία της από το επόμενο έτος.

Στο τέλος όλοι μαζί παρακολούθησαν τον αγώνα της Basket League μεταξύ του Ολυμπιακού – Προμηθέα Πατρών κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το ταξίδι και την αποστολή τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την άψογη φιλοξενία και τον coach κ. Νίκο Κεραμέα, για την άριστη συνεργασία προκειμένου να πραγματοποιηθούν όλα με συνέπεια και υποδειγματικό τρόπο.