Ακαδημιες

Πρότυπες Ακαδημίες  Αθλητικού Συλλόγου ΛΕΩΝ

Αγαπητοί γονείς, εσείς που επιλέξατε να επενδύσετε το μέλλον του παιδιού σας στον αθλητισμό, προκειμένου να κοινωνικοποιηθεί, να αποκτήσει φυσική κατάσταση, να εκτονωθεί, να αποκτήσει δεξιότητες, υγιείς συνήθειες, αυτοπειθαρχία, ομαδικότητα και αποδοχή, εμπιστευτείτε τις πρότυπες Ακαδημίες του συλλόγου μας, στις οποίες:

  • Διδάσκουν, έξι (6) έμπειροι και εξειδικευμένοι καθηγητές σωματικής αγωγής με ειδικότητες Βasket , Κλασσικό Αθλητισμό (Στίβο), Volley, Τennis, γεγονός μοναδικό στη περιοχή μας, που παρέχει εχέγγυα βέλτιστης παρεχόμενης εκπαίδευσης.

  • Διατίθεται, ο πλέον σύγχρονος εξοπλισμός και η απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή, για την καλύτερη εκπαίδευση των αθλητών.

  • Eφαρμόζεται, επακριβώς, το πλέον εξειδικευμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης. Είναι δε προσαρμοσμένο σε κάθε ηλικία, ώστε να βοηθά στη σωστή και ολοκληρωμένη ανάπτυξη του μυοσκελετικού συστήματος ενός παιδιού. Δίνει στο παιδί ευλυγισία, ταχύτητα και ισορροπία.

  • Παρέχονται κατάλληλοι κλειστοί αθλητικοί χώροι, που δίνουν τη δυνατότητα στους μικρούς αθλητές, να εκτονωθούν σε ασφαλές περιβάλλον και να προστατεύονται από ηλιακή ακτινοβολία, ζέστη, κρύο, βροχή, εκμηδενίζοντας ουσιαστικά τραυματισμούς και αθλητικά ατυχήματα.

  • Παρέχονται στους μικρούς αθλητές, δωρεάν προπονητικές στολές και με συμβολικό αντίτιμο, ολοκληρωμένος αθλητικός ιματισμός, (φόρμα, τζακετ, τσάντα κλπ).

  • Καλύπτονται οι ανάγκες κάθε ηλικίας. Τα παιδιά χωρίζονται σε γκρουπ με βάση ηλικία και ικανότητες.

  • Διοργανώνονται εκδρομές, επισκέψεις και φιλικά παιχνίδια με άλλες Ακαδημίες, για απόκτηση εμπειριών των μικρών αθλητών.

Γνωρίστε μας, ρωτήστε για μας τους γονείς των 100 περίπου αθλητών που ήδη μας έχουν εμπιστευτεί και αποφασίστε το καλύτερο, για το μέλλον των παιδιών σας.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας !!!

Η Διοίκηση του

leon_n-largeΑθλητικού Συλλόγου ΛΕΩΝ